Losos na grilu s omáčkou

Suroviny

losos
4 ks
sůl
pepř
tatarka
2 KL
meruňkový džem
1 KL
kari
1 KL
slunečnicový olej
2 PL

Postup přípravy:

Lososa osolíme, opepříme a potřeme olejem a dáme kůží dolů na gril, cca po 5 minutách otočíme. Na hotovou rybu vytvoříme nok z omáčky, kdy smícháme hellmannsku, džem a kari.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.12.2010 4:59| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist