Losos na grilu s omáčkou
Lososa osolíme, opepříme a potřeme olejem a dáme kůží dolů na gril, cca po 5 minutách otočíme. Na hotovou rybu vytvoříme nok z omáčky, kdy smícháme hellmannsku, džem a kari.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Lososa osolíme, opepříme a potřeme olejem a dáme kůží dolů na gril, cca po 5 minutách otočíme. Na hotovou rybu vytvoříme nok z omáčky, kdy smícháme hellmannsku, džem a kari.
losos je super na všechny způsoby…
vypadá to lákavě , ten meruňkový džem mi přijde zajímavý
Losos mi bohužel opravdu dost zapáchá rybinou.
My lososa zbožňujeme, takže ho môžme na akýkoľvek spôsob a tento vyzerá lákavo, asi pri najbližšej grilovačke vyskúšame
na grilu miluji všechny ryby lososa mám nejradši tak recept zkusíme
Losos je má nejoblíbenější ryba – určitě vyzkouším!
Je doba venkovního grilování,tak hledám nějaké nápady,máme obrovskou chuť na rybu.Vyzkoušíme i s omáčkou
losos máme rádi, ale ještě jsme ho negrilovali
ryby máme dost rádi , ale losos je jaksi mimo naši fananční skupinu
Lososa máme rádi je to ryba bez kostí děláváme si ji na vánoce ale i během roku takže recept zkusíme
Grilovaný losos je velmi zajímavý,na léto ideální lehký oběd. Jen bych to doplnila jinou omáčkou.
je moje oblíbená ryba. Na gril je vynikající
lososa mám ráda
zaujala mě omáčka s džemem, v létě zkusíme