Losos na grilu s omáčkou

Lososa osolíme, opepříme a potřeme olejem a dáme kůží dolů na gril, cca po 5 minutách otočíme. Na hotovou rybu vytvoříme nok z omáčky, kdy smícháme hellmannsku, džem a kari.

Diskuze

14 komentářů

    t
    Tecireg

    losos je super na všechny způsoby…

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to lákavě , ten meruňkový džem mi přijde zajímavý

    k
    krockovapavla

    Losos mi bohužel opravdu dost zapáchá rybinou.

    l
    lenkaS

    My lososa zbožňujeme, takže ho môžme na akýkoľvek spôsob a tento vyzerá lákavo, asi pri najbližšej grilovačke vyskúšame

    b
    brontik

    na grilu miluji všechny ryby lososa mám nejradši tak recept zkusíme

    m
    marry159

    Losos je má nejoblíbenější ryba – určitě vyzkouším!

    e
    evik56

    Je doba venkovního grilování,tak hledám nějaké nápady,máme obrovskou chuť na rybu.Vyzkoušíme i s omáčkou

    j
    jijina

    losos máme rádi, ale ještě jsme ho negrilovali

    x
    xxkouckaxx

    ryby máme dost rádi , ale losos je jaksi mimo naši fananční skupinu

    b
    brontik

    Lososa máme rádi je to ryba bez kostí děláváme si ji na vánoce ale i  během roku takže recept zkusíme

    1
    11789

    Grilovaný losos je velmi zajímavý,na léto ideální lehký oběd. Jen bych to doplnila jinou omáčkou.

    a
    aknela11

    je moje oblíbená ryba. Na gril je vynikající

    a
    Aine

    lososa mám ráda

    c
    chiappa

    zaujala mě omáčka s džemem, v létě zkusíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist