Labužnické filé se smetanou

Suroviny

rybí filé
1/2 kg
sladká smetana
1/4 l
hořčice
2 PL
sůl
mletý pepř
citrónová šťáva
1 KL
máslo
40 g
petrželková nať
tuk na vymazání

Postup přípravy:

1 Rybí filé nakrájíme na plátky, rozložíme do vymazané mísy tak, aby se nepřekrývaly.

2. Posolíme je, popepříme a pokládeme plátky másla.

3. Do smetany rozšleháme hořčici, jemně usekanou petrželkovou nať (asi 1 lžíci) a citrónovou šťávu.

4. Směs pak lžící naléváme na filé tak, aby bylo rovnoměrně pokropeno.

5. Labužnické filé pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut, poté podáváme s hranolkami nebo s restovanými bramborami.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2011 12:19| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist