Labužnické filé se smetanou

Suroviny

rybí filé

1/2 kg

sladká smetana

1/4 l

hořčice

2 PL

sůl

mletý pepř

citrónová šťáva

1 KL

máslo

40 g

petrželková nať

tuk na vymazání

Postup přípravy:

1 Rybí filé nakrájíme na plátky, rozložíme do vymazané mísy tak, aby se nepřekrývaly.

2. Posolíme je, popepříme a pokládeme plátky másla.

3. Do smetany rozšleháme hořčici, jemně usekanou petrželkovou nať (asi 1 lžíci) a citrónovou šťávu.

4. Směs pak lžící naléváme na filé tak, aby bylo rovnoměrně pokropeno.

5. Labužnické filé pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut, poté podáváme s hranolkami nebo s restovanými bramborami.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.1.2011 12:19| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist