Rybí filé z Dalmácie s protlakem

Suroviny

rybí filé

300 g

olej

dle potřeby

hladká mouka na obalení

dle potřeby

rajský protlak

20 g

cibule

40 g

česnek

dle chuti

citron

dle chuti

sůl

dle chuti

červená mletá paprika

dle chuti

Postup přípravy:

Porce filé pokapeme citrónem, osolíme a obalíme v mouce. Prudce opečeme na části rozpáleného tuku po obou stranách. Na zbylém tuku zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vmícháme špetku papriky a rajský protlak. Přidáme česnek utřený se solí a zalijeme vařící vodou. Nakonec vložíme opečené rybí filé a dusíme ještě zhruba 15 minut. Servírujeme s brambory. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.10.2013 2:02| autor: lenkatumova (-)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist