Rybí filé z Dalmácie s protlakem

Suroviny

rybí filé

300 g

olej

dle potřeby

hladká mouka na obalení

dle potřeby

rajský protlak

20 g

cibule

40 g

česnek

dle chuti

citron

dle chuti

sůl

dle chuti

červená mletá paprika

dle chuti

Postup přípravy:

Porce filé pokapeme citrónem, osolíme a obalíme v mouce. Prudce opečeme na části rozpáleného tuku po obou stranách. Na zbylém tuku zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vmícháme špetku papriky a rajský protlak. Přidáme česnek utřený se solí a zalijeme vařící vodou. Nakonec vložíme opečené rybí filé a dusíme ještě zhruba 15 minut. Servírujeme s brambory. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.10.2013 2:02| autor: lenkatumova (-)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist