Labužnické filé se smetanou

1 Rybí filé nakrájíme na plátky, rozložíme do vymazané mísy tak, aby se nepřekrývaly. 2. Posolíme je, popepříme a pokládeme plátky másla. 3. Do smetany rozšleháme hořčici, jemně usekanou petrželkovou nať (asi 1 lžíci) a citrónovou šťávu. 4. Směs pak lžící...

Diskuze

8 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    ta smetana s hořčicí vypadá moc dobře – bude to dobrota

    j
    josef7777

    Recept vypada zajimave a ryby delavame casto tak vyzkousim.

    p
    Peggy89

    recept vypadá zajímavě určitě vyzkouším

    p
    Peggy89

    recept vypadá zajímavě určitě vyzkouším

    j
    jijina

    filé děláme dost často, většinou rychlovka na pánvi. Toto je zase něco jiného, tak vyzkouším.

    j
    jitkaji

    Ryby muzu na vsechny zpusoby,ale take nejradeji drave.

    a
    aknela11

    ale tento reptík by mohl projít.

    dravé filety

    A ty „dravé filety“ jsou z dravé ryby nebo to bylo myšleno jako zdravé? :-)) jinak fajn recept, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist