Labužnické filé se smetanou
1 Rybí filé nakrájíme na plátky, rozložíme do vymazané mísy tak, aby se nepřekrývaly. 2. Posolíme je, popepříme a pokládeme plátky másla. 3. Do smetany rozšleháme hořčici, jemně usekanou petrželkovou nať (asi 1 lžíci) a citrónovou šťávu. 4. Směs pak lžící...
ta smetana s hořčicí vypadá moc dobře – bude to dobrota
Recept vypada zajimave a ryby delavame casto tak vyzkousim.
recept vypadá zajímavě určitě vyzkouším
recept vypadá zajímavě určitě vyzkouším
filé děláme dost často, většinou rychlovka na pánvi. Toto je zase něco jiného, tak vyzkouším.
Ryby muzu na vsechny zpusoby,ale take nejradeji drave.
ale tento reptík by mohl projít.
A ty „dravé filety“ jsou z dravé ryby nebo to bylo myšleno jako zdravé? :-)) jinak fajn recept, vyzkouším