Filé s rajčaty a bazalkou

Suroviny

rybího filé

800 g

citrónová šťáva, sůl

česneku

2 stroužky

cibule

1 ks

olivového oleje

2 PL

masitých rajčat

500 g

kaparů

2 PL

pepř, bazalka

Postup přípravy:

Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citrónovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme. Rajčata nařízneme křížem, spaříme vroucí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu nakrájíme na kostky. Dusíme na pánvi 3 minuty. Vmícháme kapary. Přidáme rybu a na mírném ohni dusíme přikryté 5 minut. Pokrm osolíme, opepříme a podáváme posypaný nasekanou bazalkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.9.2013 2:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist