Filé s rajčaty a bazalkou

Suroviny

rybího filé
800 g
citrónová šťáva, sůl
česneku
2 stroužky
cibule
1 ks
olivového oleje
2 PL
masitých rajčat
500 g
kaparů
2 PL
pepř, bazalka

Postup přípravy:

Rybí filé pokrájíme na kostky, pokapame citrónovou šťávou a lehce osolíme. Česnek a cibuli oloupeme a nasekáme. Olej rozpálíme v pánvi a obojí na něm podusíme. Rajčata nařízneme křížem, spaříme vroucí vodou, prudce zchladíme a oloupeme. Poté je rozčtvrtíme, odjádříme a dužinu nakrájíme na kostky. Dusíme na pánvi 3 minuty. Vmícháme kapary. Přidáme rybu a na mírném ohni dusíme přikryté 5 minut. Pokrm osolíme, opepříme a podáváme posypaný nasekanou bazalkou.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.9.2013 2:46| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist