Rybí filé v pivním těstíčku

Suroviny

rybího filé

400 g

piva

4 PL

oleje

200 g

hladké mouky

120 g

vajec

2 ks

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Žloutky rozšleháme s pivem. Ušleháme tuhý sníh z bílků, osolíme a lehce promícháme se žloutky a moukou. Nakrájené filé namáčíme v těstě a smažíme v rozehřátém oleji.
 

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2016 10:12

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist