Filé na česneku zjemněné máslem

Suroviny

filé z tresky
800 g
hladká mouka
1 PL
česnek
3 stroužky
máslo
2 PL
olej
2 PL
sůl, pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Filé osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na oleji z obou stran. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek, máslo, přikryjeme a dopečeme v předehřáté troubě. Filé polijeme výpekem s česnekem a můžeme podávat.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.4.2015 8:35| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist