Filé v těstíčku z piva

Suroviny

rybí filé

6 kostek

sůl

3 ČL

citrónová šťáva

1 PL

grilovací koření

1 ČL

hladká mouka

5 PL

solamyl

3 PL

hořčice

1 PL

sójová omáčka

2 ČL

sůl a pepř

1 špetka

vejce

2 ks

pivo

1 plechovka

tuk na smažení

100 g

Postup přípravy:

Těstíčko: 5 lžic hladké mouky, 3 lžíce solamylu, 1 vrchovatá lžíce hořčice, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, pepř, 2 vejce, pivo, tuk na smažení

Filé osolíme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na těstíčko smícháme mouku, sůl, koření, solamyl, hořčici a sójovou omáčku. Do toho přidáme vejce a tolik piva, aby vzniklo zahoustlé těstíčko. Namáčíme v něm porce filé a smažíme na pánvi z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2015 8:31| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist