Filé v těstíčku z piva

Suroviny

rybí filé

6 kostek

sůl

3 ČL

citrónová šťáva

1 PL

grilovací koření

1 ČL

hladká mouka

5 PL

solamyl

3 PL

hořčice

1 PL

sójová omáčka

2 ČL

sůl a pepř

1 špetka

vejce

2 ks

pivo

1 plechovka

tuk na smažení

100 g

Postup přípravy:

Těstíčko: 5 lžic hladké mouky, 3 lžíce solamylu, 1 vrchovatá lžíce hořčice, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, pepř, 2 vejce, pivo, tuk na smažení

Filé osolíme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na těstíčko smícháme mouku, sůl, koření, solamyl, hořčici a sójovou omáčku. Do toho přidáme vejce a tolik piva, aby vzniklo zahoustlé těstíčko. Namáčíme v něm porce filé a smažíme na pánvi z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2015 8:31| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist