Filé v těstíčku z piva

Suroviny

rybí filé
6 kostek
sůl
3 ČL
citrónová šťáva
1 PL
grilovací koření
1 ČL
hladká mouka
5 PL
solamyl
3 PL
hořčice
1 PL
sójová omáčka
2 ČL
sůl a pepř
1 špetka
vejce
2 ks
pivo
1 plechovka
tuk na smažení
100 g

Postup přípravy:

Těstíčko: 5 lžic hladké mouky, 3 lžíce solamylu, 1 vrchovatá lžíce hořčice, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, pepř, 2 vejce, pivo, tuk na smažení

Filé osolíme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na těstíčko smícháme mouku, sůl, koření, solamyl, hořčici a sójovou omáčku. Do toho přidáme vejce a tolik piva, aby vzniklo zahoustlé těstíčko. Namáčíme v něm porce filé a smažíme na pánvi z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.2.2015 8:31| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist