Kuřecí Ondráš s bramborákem

Suroviny

kuřecí maso
brambor
česnek
sůl
pepř
vejce
mouka
majoránka
olej
grilovací koření

Postup přípravy:

Kuřecí maso je lepší naložit do druhého dne. Kuřecí prsa posypeme grilovacím kořením potřeme olejem a česnekem necháme odležet do druhého dne. Maso natáhne lepší chuť. Brambory nastrouháme a připravíme těsto na bramboráky. Přidáme sůl,pepř,majoránku,vejce,česnek,a zahustíme moukou.

Rozpálíme si olej na pánvi a naběračkou nabereme těsto a uděláme první bramborák, necháme si kousek místa na maso vedle které orestujeme z obou stran, až je bramborák z jedné strany hotový otočíme ho dáme na něj orestované maso a přelejeme dalším těstem na bramborák, poté otočíme
a doděláme z druhé strany. Dozdobíme zeleninkou. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.3.2011 10:32| autor: YLLIESS

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist