Kuřecí Ondráš s bramborákem

Kuřecí maso je lepší naložit do druhého dne. Kuřecí prsa posypeme grilovacím kořením potřeme olejem a česnekem necháme odležet do druhého dne. Maso natáhne lepší chuť. Brambory nastrouháme a připravíme těsto na bramboráky. Přidáme sůl,pepř,majoránku,vejce,česnek,a zahustíme moukou. Rozpálíme si olej na...

Diskuze

13 komentářů

    a
    avalsora

    Dělám vepřový a je to opravdu bomba

    x
    xxkouckaxx

    Kuřecí maso s bramborákovým těstíčkem je velká dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    Kuřecí Ondráš – tuhle dobrotu znám z restaurací , doma ji nedělám

    k
    krockovapavla

    Kuřecí Ondráš je opravdu vynikající.

    e
    evik56

    Recept se mi líbí,určitě ho vyzkouším,bramboráky máme rádi a bude to obměna kuřecího masa.Věřím,že tento recept bude mít úspěch.

    m
    milisek

    sice mě moc nebaví strouhat brambory, ale bez toho to bohužel nepůjde 😀 takže hurá do toho!

    j
    jijina

    tak to máme také moc rádi

    l
    lenickaa

    maso v bramboráčku, to je klasika, která nikdy nezklame!!! 🙂

    x
    xxkouckaxx

    vyloženě se mi sbíhají sliny – musím to vyzkoušet

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist