Kuřecí Ondráš s bramborákem
Kuřecí maso je lepší naložit do druhého dne. Kuřecí prsa posypeme grilovacím kořením potřeme olejem a česnekem necháme odležet do druhého dne. Maso natáhne lepší chuť. Brambory nastrouháme a připravíme těsto na bramboráky. Přidáme sůl,pepř,majoránku,vejce,česnek,a zahustíme moukou. Rozpálíme si olej na...
Dělám vepřový a je to opravdu bomba
Kuřecí maso s bramborákovým těstíčkem je velká dobrota !
Kuřecí Ondráš – tuhle dobrotu znám z restaurací , doma ji nedělám
Kuřecí Ondráš je opravdu vynikající.
Recept se mi líbí,určitě ho vyzkouším,bramboráky máme rádi a bude to obměna kuřecího masa.Věřím,že tento recept bude mít úspěch.
sice mě moc nebaví strouhat brambory, ale bez toho to bohužel nepůjde 😀 takže hurá do toho!
tak to máme také moc rádi
maso v bramboráčku, to je klasika, která nikdy nezklame!!! 🙂
vyloženě se mi sbíhají sliny – musím to vyzkoušet