Krůtí guláš s křenem

Suroviny

krůti maso
400 g
mletý pepř
sůl
olej
3 PL
cibule
2 ks
sladká paprika
1 ks
pálivá paprika
1 ks
sterilizované lečo
1 sklenice
česnek
4 stroužky
worcestrová omáčka
1 ks
čerstvě nastrouhaný křen

Postup přípravy:

Na guláš můžeme použít méně kvalitní krůtí maso – např. krůtí stehna nebo můžeme koupit přímo kousky krůtího masa na guláš (prodává se zmražené). 

Maso nakrájíme na kostky, opepříme a osolíme. V kastrolu si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji. Přidáme maso a za stálého míchání ho osmahneme. Posypeme mletou paprikou, přidáme sterilované lečo, rozetřený česnek a zakapeme worcesterem. Podléváme vodou podle potřeby a dusíme do změknutí.

Čerstvý křen oloupeme a jemně nastrouháme. Posypeme jím guláš před podáváním.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist