Krůtí guláš s křenem

Na guláš můžeme použít méně kvalitní krůtí maso – např. krůtí stehna nebo můžeme koupit přímo kousky krůtího masa na guláš (prodává se zmražené).  Maso nakrájíme na kostky, opepříme a osolíme. V kastrolu si rozpálíme olej, cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a zpěníme...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    musím se přiznat , že Krůtí guláš jsem ještě nikdy nejedla

    k
    krockovapavla

    Tento gulášek je opravdu vynikající a dobrý.

    s
    stepanecka

    Tento recept je tu 2krát. Někdo si chtěl vydělat body!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist