Králík po vesnicku na česneku s kečupem

Suroviny

králík
1 ks
olej
1,5 dcl
víno
1 dcl
voda
1 dcl
pepř
1/2 ČL
paprika
1 ČL
hořčice
2 PL
kečup
2 PL
česnek
5 stroužků
cibule
1 ks
sůl

Postup přípravy:

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři

králík inspirace fotogalerie

Většího králíka naporcujeme, menšího necháme v celku. Olej, víno a vodu smícháme, přidáme pepř, papriku, hořčici, kečup, nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek. Směs osolíme a vlijeme na připraveného králíka v pekáči. zakryjeme utěrkou a necháme marinovat nejméně do druhého dne (nebo i déle) v chladu. Pak pekáč s masem v nálevu vložíme do trouby a necelé dvě hodiny pečeme při střední teplotě. Pokud bude třeba, podlijeme maso horkou vodou.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist