Králík po vesnicku na česneku s kečupem

Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Většího králíka naporcujeme, menšího necháme v celku. Olej, víno a vodu smícháme, přidáme pepř, papriku, hořčici, kečup, nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek. Směs osolíme a vlijeme na připraveného králíka v pekáči. zakryjeme utěrkou a necháme...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Dobré, ale vynechala bych víno.

    g
    glady

    Zajímavý recept a určitě to bude dobrota. Vyzkoušíme.

    x
    xxkouckaxx

    Králík po vesnicku – takovéto lidové recepty jsou nejlepší !

    h
    helenadon

    králík po vesnicku se dá považovat za sváteční jídlo

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě , ale nejraději bych se na to nechala od někoho pozvat

    k
    krockovapavla

    Opravdu nechápu jak někdo může jíst tak nevinné zvíře.

    c
    cadouas

    Králík na víně je jistě také dobrota, možná někdy také vyzkouším

    x
    xxkotaskovaxx

    vypadá to dobře , ale nějak jsem se ztratila v počtu králíků !

    n
    nairi

    mujuju kralici maso , takze se hned v nejblizsi dobe chystam tenhle recept vyzkouset , urcite to je mnam mnam.

    x
    xxkouckaxx

    trochu složité a zdlouhavé , ale určitě výsledek stojí za to

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist