Králík po vesnicku na česneku s kečupem
Pokrmy z králíka – fotogalerie aranžmá na talíři Většího králíka naporcujeme, menšího necháme v celku. Olej, víno a vodu smícháme, přidáme pepř, papriku, hořčici, kečup, nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek. Směs osolíme a vlijeme na připraveného králíka v pekáči. zakryjeme utěrkou a necháme...
Dobré, ale vynechala bych víno.
Zajímavý recept a určitě to bude dobrota. Vyzkoušíme.
Králík po vesnicku – takovéto lidové recepty jsou nejlepší !
králík po vesnicku se dá považovat za sváteční jídlo
vypadá to zajímavě , ale nejraději bych se na to nechala od někoho pozvat
Opravdu nechápu jak někdo může jíst tak nevinné zvíře.
Králík na víně je jistě také dobrota, možná někdy také vyzkouším
vypadá to dobře , ale nějak jsem se ztratila v počtu králíků !
mujuju kralici maso , takze se hned v nejblizsi dobe chystam tenhle recept vyzkouset , urcite to je mnam mnam.
trochu složité a zdlouhavé , ale určitě výsledek stojí za to