Jednoduché a výborné rizoto s kuřecím masem

Suroviny

kuřecí prsa (nebo stehenní řízky)

500 g

žampiony v konzervě

1 ks

mražená zelenina Bonduelle

1 balení

šlehačka ke šlehání

100 ml

rýže

2 balíčky

sůl, pepř, kari

olej

Postup přípravy:

Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky. Vložíme do pánve s trochou oleje a necháme maso chvíli restovat. Tak cca po 5 minutách vložíme zmraženou zeleninu Bonduelle a žampiony. Okořeníme – sůl, pepř, kari koření (podle chuti).

Maso orestujeme, popř. podléváme vodou a necháme změknout. Mezitím si uvaříme rýži v osolené vodě. Po dovaření dáme rýži k připravenému masu, zalijeme šlehačkou ke šlehání a ještě chvíli necháme povařit. Pro milovníky sýru Niva doporučuji ještě nastrouhat trochu Nivy :).

Jídlo je hotové. Dobrou chuť! 🙂

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 8:02

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist