Jednoduché a výborné rizoto s kuřecím masem

Suroviny

kuřecí prsa (nebo stehenní řízky)

500 g

žampiony v konzervě

1 ks

mražená zelenina Bonduelle

1 balení

šlehačka ke šlehání

100 ml

rýže

2 balíčky

sůl, pepř, kari

olej

Postup přípravy:

Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky. Vložíme do pánve s trochou oleje a necháme maso chvíli restovat. Tak cca po 5 minutách vložíme zmraženou zeleninu Bonduelle a žampiony. Okořeníme – sůl, pepř, kari koření (podle chuti).

Maso orestujeme, popř. podléváme vodou a necháme změknout. Mezitím si uvaříme rýži v osolené vodě. Po dovaření dáme rýži k připravenému masu, zalijeme šlehačkou ke šlehání a ještě chvíli necháme povařit. Pro milovníky sýru Niva doporučuji ještě nastrouhat trochu Nivy :).

Jídlo je hotové. Dobrou chuť! 🙂

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.8.2011 8:02

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist