Jednoduché a výborné rizoto s kuřecím masem

Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky. Vložíme do pánve s trochou oleje a necháme maso chvíli restovat. Tak cca po 5 minutách vložíme zmraženou zeleninu Bonduelle a žampiony. Okořeníme – sůl, pepř, kari koření (podle chuti). Maso orestujeme, popř. podléváme vodou a necháme změknout. Mezitím si...

Diskuze

14 komentářů

    l
    lidka2

    V tomhle receptu mě docela překvapila ta šlehačka, nenapadlo by mě přidat ji do podobného jídla.

    j
    jenetka

    Dobré rizoto.

    m
    Mlny17

    Určitě vyzkouším ta šlehačka může být zajímavá

    k
    krockovapavla

    tOHLE je výborný a moc dobrý recept.

    h
    helenadon

    rizoto děláme dost často, hlavně když jsou nějaké masové odřezky

    h
    helenadon

    podobné rizoto dělám i já, ale jako maso používám odřezky z kuřecí polévkové směsi

    Viky17

    Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet.

    x
    xxkouckaxx

    rizoto u nás platí za levné jídlo – na tohle by mi bylo kuřecích prsou líto !

    D
    doublefantasy

    taky ho tak doma děláme a mám ho moc ráda, je to navíc rychlé a často se tak spotřebují zbytky pečeného kuřete z neděle

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist