Jednoduché a výborné rizoto s kuřecím masem
Kuřecí maso omyjeme, nakrájíme na kostičky. Vložíme do pánve s trochou oleje a necháme maso chvíli restovat. Tak cca po 5 minutách vložíme zmraženou zeleninu Bonduelle a žampiony. Okořeníme – sůl, pepř, kari koření (podle chuti). Maso orestujeme, popř. podléváme vodou a necháme změknout. Mezitím si...
V tomhle receptu mě docela překvapila ta šlehačka, nenapadlo by mě přidat ji do podobného jídla.
Dobré rizoto.
Určitě vyzkouším ta šlehačka může být zajímavá
tOHLE je výborný a moc dobrý recept.
rizoto děláme dost často, hlavně když jsou nějaké masové odřezky
podobné rizoto dělám i já, ale jako maso používám odřezky z kuřecí polévkové směsi
Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet.
rizoto u nás platí za levné jídlo – na tohle by mi bylo kuřecích prsou líto !
taky ho tak doma děláme a mám ho moc ráda, je to navíc rychlé a často se tak spotřebují zbytky pečeného kuřete z neděle