Hovězí se zázvorem a smetanovou omáčkou

Suroviny

hovězí maso
700 g
cibule
2 ks
kmín
citrónová kůra
1 ČL
ocet
zázvor
1 PL
smetana
hladká mouka
hovězí vývar
olej
sůl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, dáme na olej, na kterém jsme zpěnili cibuli, přidáme kmín, citronovou kůru, zázvor, trošku octa a sůl. Opečeme do hněda, zalijeme hovězím vývarem a dusíme do měkka. Nakonec si smícháme kysanou smetanu s moukou a troškou vody, zalijeme tím omáčku a povaříme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.3.2011 7:02| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist