Hovězí se zázvorem a smetanovou omáčkou

Suroviny

hovězí maso
700 g
cibule
2 ks
kmín
citrónová kůra
1 ČL
ocet
zázvor
1 PL
smetana
hladká mouka
hovězí vývar
olej
sůl

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na kostky, dáme na olej, na kterém jsme zpěnili cibuli, přidáme kmín, citronovou kůru, zázvor, trošku octa a sůl. Opečeme do hněda, zalijeme hovězím vývarem a dusíme do měkka. Nakonec si smícháme kysanou smetanu s moukou a troškou vody, zalijeme tím omáčku a povaříme.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.3.2011 7:02| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist