hovezi_1.jpg

Hovězí zadní na česneku

Maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem a necháme alespoň 2 hodiny odpočinout. Na sádle osmahneme cibuli a přidáme kostky masa, ty zprudka opečeme ze všech stran,  podlijeme vodou a dusíme do měkka. Občas promícháme. Když bude maso měkké, v hrnku...

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Náročnější příprava časově,ale jinak moc dobré.

    j
    jankac

    Hovězí zadní na česneku je klasika.

    l
    lucik21

    Hovězí zadní na česneku vypadá moc dobře

    b
    Bobina1

    Hovězí zadní na česneku chutné jídlo.

    s
    stana1

    Hovězí zadní na česneku mám rád.

    l
    lidka2

    Absolutně jednoduchý a přitom chutný recept. Máme rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist