Hovězí maso se slaninou a hořčicí

Suroviny

hovězí zadní
4 plátky
cibule
3 ks
slanina
4 plátky
sádlo
5 dkg
plnotučná hořčice
4 ČL
párek
4 ks
sladkokyselá okurka
4 ks
vejce
4 ks
kmín
mouka
sůl
pepř

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli. Přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Zalijeme horkou vodou, okmínujeme, přidáme polovinu nakrájených okurek, párků a vajec, zamícháme a necháme asi hodinu dusit. Zahustíme hladkou moukou, přidáme zbylou polovinu ingrediencí a vaříme 15 minut. Podáváme s rýží.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2011 1:05| autor: hanik_

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist