Hovězí maso se slaninou a hořčicí

Suroviny

hovězí zadní
4 plátky
cibule
3 ks
slanina
4 plátky
sádlo
5 dkg
plnotučná hořčice
4 ČL
párek
4 ks
sladkokyselá okurka
4 ks
vejce
4 ks
kmín
mouka
sůl
pepř

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli. Přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Zalijeme horkou vodou, okmínujeme, přidáme polovinu nakrájených okurek, párků a vajec, zamícháme a necháme asi hodinu dusit. Zahustíme hladkou moukou, přidáme zbylou polovinu ingrediencí a vaříme 15 minut. Podáváme s rýží.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2011 1:05| autor: hanik_

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist