Hovězí maso se slaninou a hořčicí

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli. Přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Zalijeme horkou vodou, okmínujeme, přidáme polovinu nakrájených okurek, párků a vajec, zamícháme a necháme asi hodinu dusit. Zahustíme hladkou moukou, přidáme zbylou polovinu ingrediencí a vaříme...

Diskuze

16 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Recept ze zadního hovězí s anglickou slaninou – tohle bude dobrota !

    l
    lucik21

    ptáčky už jsem dlouho nedělala, asi je brzo udělám

    k
    krockovapavla

    Opravdu výborný a vynikající recept.

    m
    mudrenka

    mohu doporučit – je třeba hlídat aby bylo maso měkké, ale jinak je to dobrota

    s
    sasenka1

    taketo masko by som si hned dala,urcite vyskusam

    a
    adka123

    hned by som si dala na obed

    d
    Daimon

    Miluju hrozně tento pokrm, buď zabaléné ptáčky nebo jako roládu, nebo také jako tento recept, rozstřelené ptáčky. Je to výborné a docela rychlé jídlo skvěle se hodící k rýži… 🙂

    z
    zdenkar

    Je to rychlejší způsob než se s tím balit.Dobrý nápad.

    e
    evik56

    Španělské ptáčky vařím a když se mi nechce balit rolky,dám vše pokrájené do omáčky.Dobrý recept.

    Viky17

    Rozstřelený ptáček – nemusí být špatný, ale já mám na práčcích nejraději to, jak masíčko nasákne ingrediencemi, které jsou uvnitř a to bych byla ochuzená, tak zůstanu u té své verze :-)))

    x
    xxkouckaxx

    ten náze – Rozstřelený ptáček je úžasný ! já tomu říkám falešní ptáčci !

    j
    Jigr

    tak nevím, proč je rozstřelený 😀

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist