Hovězí maso se slaninou a hořčicí
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli. Přidáme plátky masa a necháme zatáhnout. Zalijeme horkou vodou, okmínujeme, přidáme polovinu nakrájených okurek, párků a vajec, zamícháme a necháme asi hodinu dusit. Zahustíme hladkou moukou, přidáme zbylou polovinu ingrediencí a vaříme...
Recept ze zadního hovězí s anglickou slaninou – tohle bude dobrota !
ptáčky už jsem dlouho nedělala, asi je brzo udělám
Opravdu výborný a vynikající recept.
mohu doporučit – je třeba hlídat aby bylo maso měkké, ale jinak je to dobrota
taketo masko by som si hned dala,urcite vyskusam
hned by som si dala na obed
Miluju hrozně tento pokrm, buď zabaléné ptáčky nebo jako roládu, nebo také jako tento recept, rozstřelené ptáčky. Je to výborné a docela rychlé jídlo skvěle se hodící k rýži… 🙂
Je to rychlejší způsob než se s tím balit.Dobrý nápad.
Španělské ptáčky vařím a když se mi nechce balit rolky,dám vše pokrájené do omáčky.Dobrý recept.
Rozstřelený ptáček – nemusí být špatný, ale já mám na práčcích nejraději to, jak masíčko nasákne ingrediencemi, které jsou uvnitř a to bych byla ochuzená, tak zůstanu u té své verze :-)))
ten náze – Rozstřelený ptáček je úžasný ! já tomu říkám falešní ptáčci !
tak nevím, proč je rozstřelený 😀