Hovězí guláš v chlebu s feferonkou

Suroviny

hovězího masa

500 g

šalotky

2 ks

papriky

1 ks

feferonky

1 ks

sladké papriky

1 ČL

rajčatového protlaku

2 PL

česneku

5 stroužků

oleje

2 PL

vývaru

2 dcl

solamyl

dle potřeby

sůl, pepř

dle chuti

bochník chleba

dle libosti

Postup přípravy:

Pokrájené maso zaprášíme solamylem a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme sladkou papriku, na kolečka nakrájenou šalotku, červenou papriku, feferonku, na plátky nakrájený česnek a dvě lžíce protlaku. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a podusíme. Bochník chleba nahoře odřízneme, vydlabeme vnitřek a zprudka rozpečeme ve vyhřáté troubě. Pak naplníme připraveným gulášem.
 
 

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.6.2016 1:46

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist