Hovězí guláš v chlebu s feferonkou

Suroviny

hovězího masa
500 g
šalotky
2 ks
papriky
1 ks
feferonky
1 ks
sladké papriky
1 ČL
rajčatového protlaku
2 PL
česneku
5 stroužků
oleje
2 PL
vývaru
2 dcl
solamyl
dle potřeby
sůl, pepř
dle chuti
bochník chleba
dle libosti

Postup přípravy:

Pokrájené maso zaprášíme solamylem a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme sladkou papriku, na kolečka nakrájenou šalotku, červenou papriku, feferonku, na plátky nakrájený česnek a dvě lžíce protlaku. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a podusíme. Bochník chleba nahoře odřízneme, vydlabeme vnitřek a zprudka rozpečeme ve vyhřáté troubě. Pak naplníme připraveným gulášem.
 
 

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.6.2016 1:46

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist