hovezi-gulas-v-chlebu.jpg

Hovězí guláš v chlebu s feferonkou

Pokrájené maso zaprášíme solamylem a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme sladkou papriku, na kolečka nakrájenou šalotku, červenou papriku, feferonku, na plátky nakrájený česnek a dvě lžíce protlaku. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a podusíme. Bochník chleba nahoře odřízneme, vydlabeme vnitřek a zprudka rozpečeme...

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Guláš v chlebu už jsem jedla v restauraci a byl moc dobrý.

    s
    stana1

    Hovězí guláš v chlebu s feferonkou vypadá jedle.

    j
    jankac

    Hovězí guláš v chlebu som ešte doma nerobila.

    l
    lucik21

    Hovězí guláš v chlebu s feferonkou jsem ještě neměla

    s
    stana1

    Hovězí guláš v chlebu s feferonkou vypadá dobře.

    l
    ladouch

    Také ho děláme je výborný.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist