hovezi-gulas-v-chlebu-352x198.jpg

Hovězí guláš v chlebu s feferonkou

Pokrájené maso zaprášíme solamylem a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji. Přidáme sladkou papriku, na kolečka nakrájenou šalotku, červenou papriku, feferonku, na plátky nakrájený česnek a dvě lžíce protlaku. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a podusíme. Bochník chleba nahoře odřízneme, vydlabeme vnitřek a zprudka rozpečeme...

Diskuze

6 komentářů

    n
    nova2

    Guláš v chlebu už jsem jedla v restauraci a byl moc dobrý.

    s
    stana1

    Hovězí guláš v chlebu s feferonkou vypadá jedle.

    j
    jankac

    Hovězí guláš v chlebu som ešte doma nerobila.

    l
    lucik21

    Hovězí guláš v chlebu s feferonkou jsem ještě neměla

    s
    stana1

    Hovězí guláš v chlebu s feferonkou vypadá dobře.

    l
    ladouch

    Také ho děláme je výborný.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist