Guláš bez míchání

Suroviny

vepřové plecko
1 kg
cibule
3 ks
česnek
5 stroužků
gulášové koření
2 ČL
mletá sladká paprika
3 ČL
solamyl
3 PL
sůl
pepř
masox
2 ks
feferonka
voda
1 l

Postup přípravy:

Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat  (masoxy rozpustit v malém hrníčku a pak dolít do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky, přikrýt alobalem a péct na 250 oC asi 1,5 hodiny.

NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT ALOBAL.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist