Guláš bez míchání

Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat  (masoxy rozpustit v malém hrníčku a pak dolít do 1 l vodu), dát vše do pekáče, je lepší do simaxové misky, přikrýt alobalem a péct na 250 oC asi 1,5 hodiny. NEDOLÉVAT VODU, NEMÍCHAT, NESUNDÁVAT...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Guláš bez míchání – na tenhle recept se už dlouho chystám

    k
    krockovapavla

    Guláš bez míchání je opravdu vynikající.

    b
    blackPT

    Tento gulášek sem vyzkoušela a sem sním naprosto spokojená a můj přítel si na něm pochutnal vřele doporučuji je vinikající :-)!!!

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist