Grilovaný králík s tymiánem a vínem

Suroviny

králík
bílé víno
0,5 l
sójová omáčka
200 ml
pepř celý
pepř mletý
tymián
cukr
olej na potírání

Postup přípravy:

Králíka naporcujeme, posypeme tymiánem a vložíme do hrnce. Víno a sójovou omáčku smícháme, okořeníme mletým i celým pepřem. Nálev svaříme a ještě horký nalijeme na maso. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice na 24 hodin. Před grilováním osušíme, opepříme a potřeme olejem. Při grilování potíráme nálevem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2015 7:59| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist