Grilovaný králík s tymiánem a vínem

Suroviny

králík
bílé víno
0,5 l
sójová omáčka
200 ml
pepř celý
pepř mletý
tymián
cukr
olej na potírání

Postup přípravy:

Králíka naporcujeme, posypeme tymiánem a vložíme do hrnce. Víno a sójovou omáčku smícháme, okořeníme mletým i celým pepřem. Nálev svaříme a ještě horký nalijeme na maso. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice na 24 hodin. Před grilováním osušíme, opepříme a potřeme olejem. Při grilování potíráme nálevem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
23.6.2015 7:59| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist