Grilovaný králík s tymiánem a vínem
Králíka naporcujeme, posypeme tymiánem a vložíme do hrnce. Víno a sójovou omáčku smícháme, okořeníme mletým i celým pepřem. Nálev svaříme a ještě horký nalijeme na maso. Přikryjeme poklicí a dáme do lednice na 24 hodin. Před grilováním osušíme, opepříme a potřeme olejem. Při grilování potíráme nálevem.
Grilovaný králík s tymiánem vypadá moc dobře, ráda bych ochutnala.
Grilovaný králíka aj ja robievam v trúbe, aby celkom nevyschol.
Zajímavý recept, ani by mě nenapadlo grilovat králíka a přitom to bude určitě moc dobré.
Grilovaný králík – králíka máme moc rádi, vždy ho ale pečeme v troubě, grilovat mě ho nenapadlo, protože jsem si myslela, že jeho maso je na to příliš suché.
Grilovaného králíka jsem neměla, ani na něho nemám chuť
Když je dobře králík udělaný, tak je moc dobrý.
Grilovanýho králika jsem ještě nejedl.
Králíka mám ráda na všechny způsoby.