Grilované maso s játry a žampióny

Suroviny

vepřové maso
kuřecí maso
vepřová játra
cibule
mrkev
žampiony
paprika
česnek
brambory
sůl, pepř
sladká paprika
grilovací koření
olej, voda

Postup přípravy:

Vše nakrájíme na kousky, dáme do pekáčku, okořeníme, zalijeme olejem a vodou (vody radši více než méně, aby se vám to nepřipálilo), přikryjeme alobalem a děláme na ohni tak 1,5 – 2 hodiny. 

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist