Zapečené maso v zelí se smetanou

Suroviny

kysané zelí

500 g

mleté maso

500 g

brambory

600 g

smetana

250 ml

sůl, pepř, kmín

dle chuti

Postup přípravy:

Na pánvi orestujeme maso, přidáme koření. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáč potřeme olejem a na dno rozložíme kysané zelí. Na zelí rozprostřeme opečené maso a na ně poskládáme brambory. Osolíme, zalijeme smetanou. Pečeme na 200 stupňů do změknutí brambor.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.5.2018 2:00| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist