Zapečené maso v zelí se smetanou

Suroviny

kysané zelí

500 g

mleté maso

500 g

brambory

600 g

smetana

250 ml

sůl, pepř, kmín

dle chuti

Postup přípravy:

Na pánvi orestujeme maso, přidáme koření. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáč potřeme olejem a na dno rozložíme kysané zelí. Na zelí rozprostřeme opečené maso a na ně poskládáme brambory. Osolíme, zalijeme smetanou. Pečeme na 200 stupňů do změknutí brambor.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.5.2018 2:00| autor: martule82

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist