Surf & Turf

Suroviny

hovězí medailonky

2 ks

tygří krevety

2 ks

brambory

200 g

máslo

6 PL

mléko

portské víno

4 cl

demi glace

4 cl

čekanka

2 ks

balzamika

1 PL

mořská sůl

cukr

slunečnicový olej

Postup přípravy:

Maso a krevety očistíme, krevety oloupeme a vyjmeme střívko. Osolíme a na oleji ogrilujeme dle libosti. Oloupeme brambory, uvaříme je, přidáme mléko, sůl, máslo a připravíme bramborové pyré. Čekanku orestujeme v pánvi na oleji, osolíme, opepříme, přidáme špetku cukru, zastříkneme balzamikem a lehce podusíme, zredukujeme. Porstské víno společně s demi glace svaříme na polovinu.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2016 8:41| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist