Surf & Turf

Suroviny

hovězí medailonky

2 ks

tygří krevety

2 ks

brambory

200 g

máslo

6 PL

mléko

portské víno

4 cl

demi glace

4 cl

čekanka

2 ks

balzamika

1 PL

mořská sůl

cukr

slunečnicový olej

Postup přípravy:

Maso a krevety očistíme, krevety oloupeme a vyjmeme střívko. Osolíme a na oleji ogrilujeme dle libosti. Oloupeme brambory, uvaříme je, přidáme mléko, sůl, máslo a připravíme bramborové pyré. Čekanku orestujeme v pánvi na oleji, osolíme, opepříme, přidáme špetku cukru, zastříkneme balzamikem a lehce podusíme, zredukujeme. Porstské víno společně s demi glace svaříme na polovinu.

Hodnocení

3.5  Hodnoceno: 2x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.2.2016 8:41| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist