Grilované maso s játry a žampióny
Vše nakrájíme na kousky, dáme do pekáčku, okořeníme, zalijeme olejem a vodou (vody radši více než méně, aby se vám to nepřipálilo), přikryjeme alobalem a děláme na ohni tak 1,5 – 2 hodiny.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Vše nakrájíme na kousky, dáme do pekáčku, okořeníme, zalijeme olejem a vodou (vody radši více než méně, aby se vám to nepřipálilo), přikryjeme alobalem a děláme na ohni tak 1,5 – 2 hodiny.
Tohle není recept pro mě, vadila by mi i ta dlouhá příprava.
můžete přidat cokoliv máte rádi, fantazii a chuti se meze nekladou – super recept a z té trouby je to také skvělé
tak tohle je recept přesně pro mně – jenom to místo na oheň , strčím do trouby !