Grilované maso s játry a žampióny

Vše nakrájíme na kousky, dáme do pekáčku, okořeníme, zalijeme olejem a vodou (vody radši více než méně, aby se vám to nepřipálilo), přikryjeme alobalem a děláme na ohni tak 1,5 – 2 hodiny. 

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Tohle není recept pro mě, vadila by mi i ta dlouhá příprava.

    x
    xxkouckaxx

    můžete přidat cokoliv máte rádi, fantazii a chuti se meze nekladou – super recept a z té trouby je to také skvělé

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle je recept přesně pro mně – jenom to místo na oheň , strčím do trouby !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist