Dírkované maso se slaninou a párkem

Suroviny

zadní hovězí
1,5 kg
párek
3 ks
slanina
3 plátky
olej
cibule
1 ks
kečup
2 PL
rajče
2 ks
mouka
pepř
sůl

Postup přípravy:

Do masa uděláme nožem otvory, do kterých vložíme (prošpikujeme) párky a slaninu (může se použít i kyselá okurka). Maso osolíme, opepříme, ovážeme nití, potřeme ze všech stran olejem a necháme hodinu v ledničce odležet. Potom ho na rozpáleném oleji i s cibulí opečeme ze všech stran, podlijeme vodou a dusíme pod poklicí do měkka. 

Šťávu zahustíme trochou mouky, přidáme kečup a na kolečka nakrájená rajčata. Maso odkryjeme a ještě asi 20 minut dopékáme v troubě – 200 °C. Maso při dopékání potíráme vydušenou šťávou. Hotové maso nakrájíme na plátky, přelejeme šťávou.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist