Zapečené maso po švýcarsku se sýrem a smetanou

Suroviny

vepřová pečeně
400 g
zakysaná smetana
100 g
olej
50 ml
nastrouhaný sýr
250 g
pórek
200 g
mléko
150 ml
libeček
petržel
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Pečeni nakrájíme na kostky, které vložíme do vymaštěného pekáčku, proložíme nakrájeným pórkem a libečkem nahrubo pokrájeným (podle chuti) a zalijeme zakysanou smetanou rozmíchanou v mléce. Povrch posypeme strouhaným sýrem.

Vložíme do trouby. Pečeme do měkka. Zdobíme perželovou natí. Solíme až před podáváním, jelikož sýr sám o sobě je slaný.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.3.2012 2:24| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist