Výborná obalovaná roštěná s česnekem

Suroviny

česnek
5 stroužků
roštěná
4
mléko
2 dcl
bílé víno
1 dcl
obal
parmazán
5 PL
strouhanka
vejce
5 ks
sůl
bílý pepř
olivový olej

Postup přípravy:

Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny.

Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček. Připravíme si směs ze tří rozklepnutých vajec, strouhaného parmazánu a bílého vína.

Obalené roštěnky v trojobalu ještě smáčíme těsně před smažením v parmezánové směsi. Roštěnou smažíme zvolna dorůžova.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2011 5:47| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist