Výborná obalovaná roštěná s česnekem

Suroviny

česnek
5 stroužků
roštěná
4
mléko
2 dcl
bílé víno
1 dcl
obal
parmazán
5 PL
strouhanka
vejce
5 ks
sůl
bílý pepř
olivový olej

Postup přípravy:

Maso tence naklepeme, osolíme, opepříme. Utřeme česnek a plátky masa česnekem potřeme. Maso vtěsnáme do meší nádoby a prohněteme s olivovým olejem a mlékem. Necháme nejlépe do druhého dne odležet. Nejméně však 4 hodiny.

Poté maso obalíme v trojobalu ze dvou vajíček. Připravíme si směs ze tří rozklepnutých vajec, strouhaného parmazánu a bílého vína.

Obalené roštěnky v trojobalu ještě smáčíme těsně před smažením v parmezánové směsi. Roštěnou smažíme zvolna dorůžova.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.7.2011 5:47| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist