Frankfurtská hovězí pečeně s klobásou a hořčicí

Suroviny

hovězí maso
4 plátky
sůl
mletý pepř
libové domácí klobásy
2 ks
kremžská hořčice
vývar na podlití (bujón)
olej či tuk na smažení

Postup přípravy:

1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč.

2. V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kousky klobásy jimi do poloviny protáhneme. Potom plátky potřeme z obou stran hořčicí.

3. Maso osmažíme na rozpáleném tuku z obou stran, potom podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.

4. Pokud nám zbude kousek klobásy, nakrájíme na kolečka nebo na kostky a přidáme k masu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.2.2011 9:01| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist