Frankfurtská hovězí pečeně s klobásou a hořčicí

Suroviny

hovězí maso
4 plátky
sůl
mletý pepř
libové domácí klobásy
2 ks
kremžská hořčice
vývar na podlití (bujón)
olej či tuk na smažení

Postup přípravy:

1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč.

2. V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kousky klobásy jimi do poloviny protáhneme. Potom plátky potřeme z obou stran hořčicí.

3. Maso osmažíme na rozpáleném tuku z obou stran, potom podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme doměkka.

4. Pokud nám zbude kousek klobásy, nakrájíme na kolečka nebo na kostky a přidáme k masu.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.2.2011 9:01| autor: El

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist