Frankfurtská hovězí pečeně s klobásou a hořčicí

1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. 2. V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kousky klobásy jimi do poloviny protáhneme. Potom plátky potřeme z obou stran hořčicí. 3. Maso osmažíme na rozpáleném tuku z obou stran,...

Diskuze

16 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Frankfurtská pečeně s klobásou – toto papání vypadá fantasticky !

    k
    krockovapavla

    Starý klasický ale přesto dobrý recept.

    v
    viwi

    tohle jídlo mám moc ráda

    i
    inakub

    Ještě jsem tuto pečeni nedělala,ráda vyzkouším, recept je zajímavý a určitě výborný s domácí klobaskou.

    k
    Karunka

    To bude dobrota, u nás doma by takové jídlo mělo úspěch

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá moc dobře – musím vyzkoušet

    l
    Lucka258

    já znám jen frankfurtskou polévku..hovězí moc nejím..

    b
    brontik

    manžel jí vaří a já ji ráda jím je dobrá

    p
    puntik

    kde je k tomu omáčka? To by mi přišlo dost suché

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist