Frankfurtská hovězí pečeně s klobásou a hořčicí
1. Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. 2. V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kousky klobásy jimi do poloviny protáhneme. Potom plátky potřeme z obou stran hořčicí. 3. Maso osmažíme na rozpáleném tuku z obou stran,...
Frankfurtská pečeně s klobásou – toto papání vypadá fantasticky !
Starý klasický ale přesto dobrý recept.
tohle jídlo mám moc ráda
Ještě jsem tuto pečeni nedělala,ráda vyzkouším, recept je zajímavý a určitě výborný s domácí klobaskou.
To bude dobrota, u nás doma by takové jídlo mělo úspěch
to vypadá moc dobře – musím vyzkoušet
já znám jen frankfurtskou polévku..hovězí moc nejím..
manžel jí vaří a já ji ráda jím je dobrá
kde je k tomu omáčka? To by mi přišlo dost suché