Fazolky na smetaně s koprem

Suroviny

fazolové lusky
70 dkg
máslo
7 dkg
hladká mouka
4 dkg
mléko
2 dcl
kysaná smetana
1 ks
sůl
1 ČL
ocet
1 ČL
cukr
1 ČL
kopr
2 ČL

Postup přípravy:

Fazolové lusky pokrájíme a podusíme. Pokud máme zavařené, toto odpadá. Z Ramy a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, zajijeme mlékem, přimícháme fazolky, dobře povaříme a přidáme kopr.V še dochutíme solí, cukrem a octem. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, jen krátce povaříme. Podáváme s vařeným bramborem a vařeným vejcem.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2011 8:26| autor: vercik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist