Fazolky na smetaně s koprem

Suroviny

fazolové lusky
70 dkg
máslo
7 dkg
hladká mouka
4 dkg
mléko
2 dcl
kysaná smetana
1 ks
sůl
1 ČL
ocet
1 ČL
cukr
1 ČL
kopr
2 ČL

Postup přípravy:

Fazolové lusky pokrájíme a podusíme. Pokud máme zavařené, toto odpadá. Z Ramy a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, zajijeme mlékem, přimícháme fazolky, dobře povaříme a přidáme kopr.V še dochutíme solí, cukrem a octem. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, jen krátce povaříme. Podáváme s vařeným bramborem a vařeným vejcem.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.3.2011 8:26| autor: vercik

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist