Fazolky na smetaně s koprem
Fazolové lusky pokrájíme a podusíme. Pokud máme zavařené, toto odpadá. Z Ramy a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, zajijeme mlékem, přimícháme fazolky, dobře povaříme a přidáme kopr.V še dochutíme solí, cukrem a octem. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, jen krátce povaříme. Podáváme s vařeným bramborem...
Chutná a zdravá variace pro letní dny – zavařené se dají dělat celý rok a jsou také dobré !
Fazolky na smetaně – minulý týden jsme je měli na podobný způsob !
Taky dělám, ikdyž radši je mám jentak na másle
Jednoduché a výborné,fazolky mám velmi ráda!
Výborné jídlo, celá rodina ho zbožňuje. Akorát nemůžu pochopit proč jsou ty lusky tak drahé.
Tak to je jediné jídlo,které nejím.
tak ja to mam rada ale u nas s tim by mně poslai daleko,manžel masovy typ.
tak tohle jídlo jsem měla naposledy na základce ve školní jídelně ,ale super že můžu vyzkoušet.Akorát mi to teda chutná víc bez kopru
hmm, to musi byt chutne, len co s tym mojim muzom mesozravcom!!!
Vynikající a velmi chutný pokrm i bez přidání kopru.
Fazolky na smetaně, moc dobrý oběd, ty jsem si dávala když jsem kdysi dělala ve fabrice a bylo tam závodní stravování.
Fazolky na smetaně jsem několik let nejedla, snad naposled když jsem byla malá. moc mi tenkrát chutnaly, už jsem na tento recept dávno zapomněla. Děkuji za připomenutí, určitě je uvařím :))
fazolky se smetanou taky občas dělám, mě to tedy chutná, ale moje děti se spíš ofnují
toto mi vařívala babička, bylo to výporné, já to milovala, ale když jsem toto před několika měsíci poprvé zkusila, vůbec se mi to nepovedlo 🙁
na smetaně mám ráda jako malá jsem je jedla ve školce a proto je vařím ale bez cukru
Super recept, taky fazolky na smetaně máme moc rádi.
Fazolky jsou nejen dobré, ale i zdravé a u nás oblíbené, vyzkouším tento recept.