jablkovy-dzem.jpg

Domácí jablkový džem se skořicí

Přebraná a omytá jablka oloupeme a nastrouháme. Doplníme kořením a zprudka vaříme, až se asi třetina šťávy odpaří. Po částech přidáme cukr a prudce vaříme ještě 5 minut. Horký džem naplníme do nahřátých sklenic, uzavřeme je víčky (koření vybereme). Sterilujeme 25 minut při teplotě 85 °C....

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Jablkový džem nerobievam.

    b
    Božena Brázdilová

    Domácí jablkový džem se skořicí dělávám. Je dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist