Cukroví z mandlí s vanilkou

Suroviny

moučkový cukr
200 g
vanilkový cukr
1 PL
mleté mandle
300 g
bílek
2 ks
pomerančová kůra
2 PL
mandlové aroma
1 ČL

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Bílky ušleháme do tuhého sněhu. Přidáme mleté mandle, pomerančovou kůru, mandlové aroma a cukr s vanilkovým cukrem.

Na vále posypaném moučkovým cukrem vypracujeme těsto. Vyválíme plát a vykrajujeme tvary.

Pečeme v troubě vyhřáté na 120°C maximálně 15 minut.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.11.2011 3:31| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist