Cukroví z mandlí s vanilkou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Bílky ušleháme do tuhého sněhu. Přidáme mleté mandle, pomerančovou kůru, mandlové aroma a cukr s vanilkovým cukrem. Na vále posypaném moučkovým cukrem vypracujeme těsto. Vyválíme plát a vykrajujeme tvary. Pečeme v troubě vyhřáté na 120°C maximálně...
mandle jsou věrnou inngrediencí do jakéhokoliv cukroví
Vypadá to na rychlovku,musím vyzkoušet a jestli bude cukroví chutnat,tak si recept poznamenám.
Vyzkouším,když bude chutnat, zařadím příští rok do seznamu cukroví.
ano, mandle přímo zbožňuju. Určitě vyzkouším
příprava vypadá jednoduše a ta vůně musí být božská – stálo by za vyzkoušení
No mandle tomu dodávají šmrc, je to výborné cukroví.
Mandle mám moc ráda, ale tady udělají službu i vlašské ořechy.