Cukeťák

Suroviny

cuketa
větší brambora
3 ks
hladká mouka
mléko
vejce
2 ks
sůl
pepř
majoránka
česnek
pikantní klobása
olej

Postup přípravy:

Nejprve si nastrouháme nahrubo cuketu (začínám jí protože nastrouhané brambory po delší „nečinnosti“ černají) a sažím se z ní vymačkat co nejvíc vody. Poté nastrouhám brambory a též z nich odstraním vodu.

Do této směsi přidám horké mléko (množství koriguju tak, abych měla ve výsledku řidší těsto), mouku, vejce, sůl, koření, česnek a pokrájenou klobásu či salám (ty poslední 2 ingredience vynechám pokud dělám jídlo pro malé děti).

Vypracuji řidší těsto (ne tekuté ani tuhé) a osmažím na oleji z obou stran.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.7.2011 2:25| autor: kralicek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist