Cukeťák

Suroviny

cuketa
větší brambora
3 ks
hladká mouka
mléko
vejce
2 ks
sůl
pepř
majoránka
česnek
pikantní klobása
olej

Postup přípravy:

Nejprve si nastrouháme nahrubo cuketu (začínám jí protože nastrouhané brambory po delší „nečinnosti“ černají) a sažím se z ní vymačkat co nejvíc vody. Poté nastrouhám brambory a též z nich odstraním vodu.

Do této směsi přidám horké mléko (množství koriguju tak, abych měla ve výsledku řidší těsto), mouku, vejce, sůl, koření, česnek a pokrájenou klobásu či salám (ty poslední 2 ingredience vynechám pokud dělám jídlo pro malé děti).

Vypracuji řidší těsto (ne tekuté ani tuhé) a osmažím na oleji z obou stran.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.7.2011 2:25| autor: kralicek

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist