Cukeťák

Nejprve si nastrouháme nahrubo cuketu (začínám jí protože nastrouhané brambory po delší „nečinnosti“ černají) a sažím se z ní vymačkat co nejvíc vody. Poté nastrouhám brambory a též z nich odstraním vodu. Do této směsi přidám horké mléko (množství koriguju tak, abych měla ve...

Diskuze

11 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    varianta bramboráku z cukety – tak tohle znám a je to úžasná dobrota !

    k
    kralicek

    Jo ještě sem zapomněla dodat, že vždy je lepší dát tam více brambor než cukety. Jednak kvůli chuti a jednak aby se nelepilo těsto k pánvi.

    k
    kralicek

    Jo ještě sem zapomněla dodat, že vždy je dobré dát tam víc brambor než cukety. Jednak kvůli chuti a jednak se pak těsto na pánev nelepí.

    f
    fericire

    bramborák s nastrouhanou cuketou – to je také dobrota 🙂

    l
    ladouch

    Bramborák s přídavkem cukety je mnohem křehčí a moc dobrý.

    Viky17

    Cukeťák – prima, doma mám 3 cukery a hledám inspiraci co s nimi, zkusím i tento recept :-)))))

    z
    Zuzana2403

    Cukeťák znám, je to dobré. Není ani poznat, že je tam cuketa.

    e
    evik56

    Bramboráky jsem nedávno dělala,přidat cuketu,proč ne?

    x
    xxkouckaxx

    tohle bude bašta – na zahradě už máme mladé cukety , takže jdu na to !

    e
    elinka0101

    Recept znám a je opravdu moc dobrý!!!A ani není poznat,že v tom cuketa je!:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist