Cikánská pečeně se slaninou a rajčaty

Suroviny

hovězí maso
500 g
slanina
20 g
sádlo
50 g
máslo
20 g
rajčata
2 ks
paprika
3 ks
rajčatový protlak
2 PL
sterilovaná okurka
1 ks
mletá paprika
mletý pepř
sůl
cibule
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a opečeme po všech stranách. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a pečeme pod pokličkou do změknutí.  Při pečení maso občas obrátíme, přelijeme mastnou šťávou a podle potřeby podlijeme vodou. Ke konci pečení přidáme očištěné papriky, rajčata a okurku pokrájené na nudličky a pečeme, až maso změkne.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2012 9:26| autor: zuzana88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist