Cikánská pečeně se slaninou a rajčaty

Suroviny

hovězí maso
500 g
slanina
20 g
sádlo
50 g
máslo
20 g
rajčata
2 ks
paprika
3 ks
rajčatový protlak
2 PL
sterilovaná okurka
1 ks
mletá paprika
mletý pepř
sůl
cibule
1 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a opečeme po všech stranách. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a pečeme pod pokličkou do změknutí.  Při pečení maso občas obrátíme, přelijeme mastnou šťávou a podle potřeby podlijeme vodou. Ke konci pečení přidáme očištěné papriky, rajčata a okurku pokrájené na nudličky a pečeme, až maso změkne.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.1.2012 9:26| autor: zuzana88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist