Cikánská pečeně se slaninou a rajčaty

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Hovězí maso naklepeme, protkneme slaninou, osolíme a opepříme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a opečeme po všech stranách. Pak podlijeme trochou vody, přidáme rajčatový protlak a pečeme pod pokličkou do změknutí.  Při pečení maso...

Diskuze

11 komentářů

    jack

    o mleté paprice ani slůvko,kdy se ma přidat atd.. je jen v ingrediencích 🙂

    v
    viruska22

    Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším! Autorce díky…

    a
    Alma

    To musí být výborné, určitě někdy zkusím.

    l
    ladouch

    Na tento recept už jsem dávno zapomněla, ale znám ho díky za připomenutí.

    a
    aknela11

    pečeně – recept se mi velmi líbí, ale moje dětičky hovězí nebaští – chjo

    d
    Daimon

    tenhle recept je úžasná ňaminka 🙂

    k
    krockovapavla

    No takováto jídla mám moc ráda, je to moc dobré. Mňam.

    x
    xxkouckaxx

    tento recept se mi líbí , hovězí maso my moc rádi

    b
    Bobina1

    Cigánská pečeně může být dobrá. Jistě stojí za zkoušku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist