Celerové smaženky s uzeninou

Suroviny

celer
1-2 ks
uzenina
150 g
ocet
PL
sůl
kečup
trojobal
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej

Postup přípravy:

Oloupaný celer uvaříme v osolené vodě s přídavkem octa do poloměkka. Vychladlý nakrájíme na 1/2 cm plátky, potřeme kečupem, z obou stran přitiskneme plátek uzeniny (šunka, šunkový salám…), případně zařízneme podle tvaru celeru, obalíme v trojobalu a usmažíme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist