Celerové smaženky s uzeninou

Oloupaný celer uvaříme v osolené vodě s přídavkem octa do poloměkka. Vychladlý nakrájíme na 1/2 cm plátky, potřeme kečupem, z obou stran přitiskneme plátek uzeniny (šunka, šunkový salám…), případně zařízneme podle tvaru celeru, obalíme v trojobalu a usmažíme.

Diskuze

8 komentářů

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Celerové smaženky podáváme s bramborovou kaší a syrovou zeleninou – to bude bašta

    x
    xxkouckaxx

    až narazím na pěkný velký celer , tak to vyzkouším !

    j
    jijina

    celer je zdravý, ale většinou ho dávám jen do polévky, tak zkusím smaženky

    Viky17

    Smažený celer jsem si kdysi dávala moc ráda k obědu – ještě před revolucí v  jídelně Jitřenka, stával 5,50Kč a byl s bramborem a tatarkou, moc mi to chutnalo, to jsem ještě nevěděla, že by to mohlo být vegetariánské jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    musím přiznat , že tu chuť si vůbec neumím představit , ale nemusí to být špatné

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist