Čalamáda z hub, cibule a papriky

Suroviny

houby
1 kg
cibule
1/2 kg
barevné papriky
1/2 kg
voda
1 1/2 l
sůl
3 dkg
cukr (lze nahradit sladidlem)
15 dkg
ocet
2 dcl
nové koření
10 ks
bobkový list
3 ks

Postup přípravy:

Nálev: 1 1/2 l vody, 3 dkg soli, 15 dkg cukru (lze nahradit sladidlem), 2 dcl octa, 10 zrnek nového koření, 3 ks bobkového listu

Vše svaříme, přidáme povařené houby a necháme aspoň půl dne stát. Potom plníme do sklenic a sterilujeme při 80°C asi 20 minut.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.9.2015 8:28| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist