Dušené houby s rajčaty a smetanou

Suroviny

čerstvé houby
300 g
oloupaná rajčata
300 g
cibule
1 ks
vývar z kostky
bílé víno
100 ml
kysaná smetana
200 ml
olej
3 PL
sekaná petrželka
1 PL
sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Očistěné houby nakrájíme na plátky a orestujeme na rozpáleném oleji. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Přidáme oloupaná rajčata, nakrájená na měsíčky, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Přilijeme bílé víno.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist