calamada-z-hub.jpg

Čalamáda z hub, cibule a papriky

Nálev: 1 1/2 l vody, 3 dkg soli, 15 dkg cukru (lze nahradit sladidlem), 2 dcl octa, 10 zrnek nového koření, 3 ks bobkového listu Vše svaříme, přidáme povařené houby a necháme aspoň půl dne stát. Potom plníme do sklenic a sterilujeme při 80°C...

Diskuze

11 komentářů

    s
    stana1

    Čalamáda z hub, cibule a papriky – dobrota.

    Beda Ander

    Ahoj
    Taky jsem dělal tu calamadu. Hned po týdnu jsem ochutnaval a byla vynikající. Teď po měsíci jsem vše vyhodil. Zkvaseny! Moc mě to štve, ale nevím kde jsem udělal chybu.

    Beda Ander

    Letos jsem dělal zase tu calamadu. A zase stejný problém! Zase mi to po 1 1/2 týdnu kvasí! Opravdu nevím kde dělám chybu. Poradi mi někdo? Díky!

    s
    sumka55

    čalamáda z hub se mi nedařila, dělala jsem nějakou chybu a čalamáda mi časem kvasila

    Beda Ander

    Mně to taky zkvasilo a nevím proč?

    g
    glady

    je to super, taky dělávám, ale letos u nás hřiby nerostou…..

    l
    lucik21

    Čalamády z hub dělám, jsou moc dobré

    b
    Bobina1

    Čalamádu z hub – mám ji moc ráda.

    l
    ladouch

    Když u nás letos vůbec nerostou, ale je to dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist