Čalamáda z hub, cibule a papriky
Nálev: 1 1/2 l vody, 3 dkg soli, 15 dkg cukru (lze nahradit sladidlem), 2 dcl octa, 10 zrnek nového koření, 3 ks bobkového listu Vše svaříme, přidáme povařené houby a necháme aspoň půl dne stát. Potom plníme do sklenic a sterilujeme při 80°C...
Čalamáda z hub, cibule a papriky – dobrota.
Ahoj
Taky jsem dělal tu calamadu. Hned po týdnu jsem ochutnaval a byla vynikající. Teď po měsíci jsem vše vyhodil. Zkvaseny! Moc mě to štve, ale nevím kde jsem udělal chybu.
Letos jsem dělal zase tu calamadu. A zase stejný problém! Zase mi to po 1 1/2 týdnu kvasí! Opravdu nevím kde dělám chybu. Poradi mi někdo? Díky!
čalamáda z hub se mi nedařila, dělala jsem nějakou chybu a čalamáda mi časem kvasila
Mně to taky zkvasilo a nevím proč?
je to super, taky dělávám, ale letos u nás hřiby nerostou…..
Čalamády z hub dělám, jsou moc dobré
Čalamádu z hub – mám ji moc ráda.
Když u nás letos vůbec nerostou, ale je to dobré.